Mijn Shack

Hiernaast zie je zoals dat in de termen in onze hobby genoemd word  "De Shack ".
Deze is sinds begin juni 2015 in gebruik genomen . Dit omdat ik zoveel spullen verzameld had in de loop der jaren  en niet alles wat ik had  makkelijk kon gebruiken .
Hadden we hier besloten om het eens te gaan veranderen. Hiervoor had ik namelijk een veel te kleine plaats voor alles weg te zetten.

De foto  die je hieronder ziet is van de vorige shack  , dit is de kleinste shack die ik ooit gehad heb.

 
Hier stond alles op 1 bureau , en had bijna geen plek meer om  er een logboek op te leggen of eens wat anders tedoen.
En de foto  die hier weer onderstaat , dat was me aller eerste hier in dit huis , want deze kamer stond toch leeg , maar door omstandigheden  moest ik deze verlaten. En ben toen in de shack terecht gekomen die op de foto hierboven staat.Deze shack had in zo rond 2011 ingebruik.

In de huidige shack (zie bovenste foto)  daar zijn we inmiddels de boel weer wat aan het aanpassen  en opruimen. Dat opruimen dat kent iedere amateur wel denk !! hihi.4 opmerkingen:

 1. Mooi begin van je blog Jan. Succes met de verdere ontwikkeling hiervan! 73 PH2A

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oke Arno bedankt, ja is allemaal even wennen , maar komt goed .
   Bedankt voor je reaktie. gr Jan PD3JAG

   Verwijderen
 2. Hey Jan ! lang niet gehoord en gezien. ik kwam hier toevallig terecht . Leuk om te zien dat je zo actief bent. Ik hoop dat in de toekomst ook weer te kunnen gaan doen . 73 !!! Kees PA7CG

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Kees , Ja actief , ja ik doe me best zeg maar hahaha... Deze Blog is in opbouw fase , maar verder gaat het lekker in de hobby hoor .
  En ja gewoon weer aan beginnen hey omt de rest vanzelf 73'Jan PD3JAG

  BeantwoordenVerwijderen