zondag 28 juni 2020

Nieuwe Reflector in C4FM YSF71117 .. DUTCH FUSION REFLECTOR.

Zoals jullie weten  laatste tijd veel met C4FM bezig, Heb hiervoor een Yaesu FTM400XD  aangeschaft. In de beginnen wat rechtstreeks gedaan op 144.950  en 434.625. Daarna op FCS004-82 Netherlands met enkele mensen uit de regio.
Daarna een Yaesu FT70D aangeschaft, en een andere hotspot ,namelijk een Jumbospot.
Deze draait met /op Pi-Star, en nu de DV4Mini weer in reserve , maar deze gaan we ook aanpassen tot volledige MMDVM  .

Sinds 18 Juni 2020 is er ook een nieuwe YSF reflector, deze is geheel ingesteld op mensen met een Yaesu apparaat. De naam van deze reflector  is  YSF 71117 NL test . Beter bekend als   DE      Dutch Fusion Reflector.. En erg uniek hier in Nederlands qua mogelijkheden.

Deze reflector    , het dashboard en andere interessante info  kun je vinden op:

http://ysftest.pa7lim.nl

Hieronder zie je een screenshot ervan , en zie je links boven in de hoek op die pagina de mogelijkheden voor meer info  over deze reflector. Waaronder nog 10 verschillende kamers zitten , die je  dan vervolgens kan kiezen. Verder is de hele opbouw van de pagina  nog in de opbouwende fase..

                 BINNENKORT   ZAL DE NAAM  NL TEST  WORDEN VERANDERT.



Verder willen we hier in de regio proberen een C4FM repeater  weg te zetten, we hebben al een aantal mensen  die hier ook wel zin in hebben. En we willen dan beginnen met een gewone normale repeater voorlopig net zoals een fm analoge repeater werkt maar dan natuurlijk  in C4fm mode , en in later stadium deze uitbreiden.

Graag tot horens op C4FM..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten